·Les campanyes i activitats
  ·Exposició Virtual "Monument quatre columnes"
  ·El Rebost
      ·Documents
      ·Articles
      ·Material Gràfic
      ·Àmbit Jurídic
      ·Material Sonor
      ·Ressenyes Bibliogràfiques
      ·Adreces Web
  ·Reportatges
  ·Butlletí
  ·Enviar Missatges a La Xarxa
  ·Enviar Arxius a La Xarxa

Aquestes són les entitats adherides a la Xarxa.

Acció Solidaria-IGMAN [Barcelona-Catalunya]
Som una ong que treballa en projectes d'emergència (ex. Bòsnia i Hercegovina, Kòsova, Afganistan, terratremols del Rif), desenvolupament (Chiapas, Guatemala, Mongòlia...) i de sensibilització als Països Catalans.
www.acciosolidaria.org igman@igman.cat

Agència del Cens Nacional del Poble Català [Barcelona-Catalunya]
Es proposa legitimar un marc democràtic nacional català mitjançant un Cens on s'inscriuen lliurement les persones que es consideren membres de la Nació catalana, d'origen o d'adopció, que declaren no considerar com a pròpia una altra nació.
www.nacio-catalana.org cnc@nacio-catalana.org

Amics de la Bressola [Catalunya Nord]
És una entitat amb més de 500 socis sensibles a la tasca que desenvolupa la Bressola, que procura dotar la Bressola de mitjans.
www.amicsbressola.cat/ amics@bressola.cat

Amics del Terrall [Les Borges Blanques-Catalunya]
Associació cultural, esportiva i gastronòmica de les Borges Blanques que té la funció de realitzar activitats diverses a l'entorn del parc urbà del Terrall d'aquesta localitat.
www.facebook.com/amics.terrall info@amicsdelterrall.cat

Arrels Països Catalans [Barcelona-Catalunya]
Des del 1988, treballa amb l'Associació Arrels de Catalunya Nord per tal de contribuir a la recuperació lingüística i cultural i a la represa de la cohesió social catalana a Catalunya Nord i a reforçar els lligams nacionals entre el nord i el sud.
arrelsppcc@hotmail.com

Associació de Practicants de Psicoestètica Muñoz Espinalt [Barcelona-Catalunya]
Treballa amb l'objectiu de formar persones com a rectores dels nous esdeveniments socials, bo i revaloritzant la seva professió i capacitat directiva.
www.psicoestetica.cat psicoestetica@psicoestetica.cat

Associació Josep Narcís Roca Ferreras [Barcelona-Catalunya]
Creada al 1988 pretén fomentar l'estudi, el debat i la difusió de la problemàtica nacional catalana en tots els seus aspectes (socials, econòmics, polítics i culturals).
www.rocaferreras.org info@rocaferreras.org

Associació per la Llengua i la Cultura Segle XXI [Catalunya]
Organització d’estructura territorialitzada que es dedica a treballar bàsicament problemes de llengua. Forma part de la Plataforma per la Llengua i de la FOLC. + info: http://www.laxarxa.org/principal.asp?pagina=/campanyes/entitats7.asp
associacio-llengua@yahoo.com

Ateneu independentista i popular de la vila de Gràcia "La Torna" [Barcelona-Catalunya]
Som un ateneu que fem feina al ambit local de la vila de Gràcia, i que defensem i lluitem per l'alliberament nacional i de classe als països catalans
www.ateneulatorna.cat/ info@ateneulatorna.cat

Casal dels Països Catalans a Califòrnia [San Diego-Califòrnia]
Aquest Casal és un lloc de trobada per als catalanoparlants i els simpatitzants de la cultura dels Països Catalans que viuen a San Diego. Difusió i el foment de la llengua, història i cultura dels Països Catalans.
www.casalppcc.com david.salom@gmail.com

Colla de Geganters de Sant Joan Despí [Sant Joan Despí-Catalunya]
Colla de Gerganters i Grallers de Sant Joan Despí
www.gegants-sjdespi.org info@gegants-sjdespi.org

Comissió Pro Homenatge al General Moragues [Barcelona-Catalunya]
Vol honorar al General Moragues que és sens dubte un dels militars catalans més destacats de la guerra de Successió, per la seva lluita incansable en defensa de les llibertats de Catalunya i per la brutalitat amb què va ser executat.
info@laxarxa.cat

Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (FNEC) [Barcelona-Catalunya]
Associació d'estudiants universitaris que treballa per d'aconseguir una millora qualitativa en el sistema d'ensenyament públic, així com la defensa de l'ús del català com a llengua pròpia de les universitats.
www.fnec.cat fnec@fnec.cat

Fundació Josep Irla [Barcelona-Catalunya]
La Fundació té per objecte difondre el pensament polític, social i econòmic de Josep Irla i Bosch, i que està basat en la llibertat, la democracia, la sobirania nacional i el progrés social.
www.irla.cat info@irla.cat

Fundació Societat i Cultura, FUSIC [Barcelona-Catalunya]
És una entitat privada promotora de la cultura catalana dins i fora de Catalunya. Especialistes en la gestió de recursos artístics, la creació de programes d’activitats i serveis culturals adreçats al públic.
www.fusic.cat info@fusic.org

Germanies [Barcelona - Catalunya]
Núria Roig
www.germanies.org germanies@germanies.org

Institució Cultural de la Franja de Ponent [Calaceit]
Treballa en àrees com: joventut i ensenyament, geografia i història natural, llengua i literatura, cultura i tradicions, història i toponímia, antropologia i psicologia social, així com un Gabinet Jurídic i La Xarxa de Casals.
www.franjadeponent.cat institucio@franjadeponent.cat

Memorial 1714 [Barcelona-Catalunya]
És una associació cultural que es fundà amb l'objectiu de recuperar el Fossar de les Moreres i bastir-hi un Memorial de Guerra pels morts del 1714.
info@laxarxa.cat

Opinió Catalana [Barcelona-Catalunya]
Nascuda el 15 de març de 1999 amb l'objectiu de posar en comú, per sobre d'adscripcions partidistes, els parers d'intel·lectuals i creadors d'opinió que coincideixen en una visió nacional de Catalunya.
www.opiniocatalana.cat info@opiniocatalana.cat

Plataforma per la Llengua [Barcelona-Catalunya]
És una organització que engloba diverses associacions i persones amb l’objectiu comú de garantir la presència de la nostra llengua en tots els àmbits i a tot el territori de llengua catalana actuant com a vehicle transmissor de comunicació.
www.plataforma-llengua.cat info@plataforma-llengua.cat

Xarxa de Casals de la Franja de Ponent [Calaceit]
Formada en l'actualitat per cinc Casals: Mequinensa, Calaceit, Arenys de Lledó, La Vall del Tormo i Lledó d'Algars. Treballen en la salvaguarda de la nostra llengua, cultura i identitat en les comarques catalanes administrades per Aragó.
www.franjadeponent.cat casals@franjadeponent.net

Si pertanyeu a una entitat i la voleu adherir a La Xarxa feu clic aquíCopyright @2003. La Xarxa. Tots els drets reservats